Image
Top
Navigatie
24 december 2014

Trots!

Het roer omgooien

Nicole van den Hurk klein

 

En dan verkoop je ineens schilderijen… Krijg je opdrachten… Heb je een eigen website… Is je werk te volgen op Twitter, Facebook en Instagram…┬áDat had ik zelf nooit kunnen bedenken! Tot 2011 had ik nog nooit een kwast met verf vastgehad.

In 2011 gebeurt er iets in je leven waardoor alles op zijn kop staat. Na alles een plekje te hebben gegeven ga je op zoek naar ‘actieve ontspanning’ en kom je in aanraking met abstract schilderen. Dat was heel nieuw en zeer onverwachts voor mij. Maar ik was wel vanaf dag 1 enorm enthousiast! Dus je gaat lekker aan de slag ­čÖé

Veel mensen om je heen reageren enthousiast op jouw creaties. Eerst geloof je het niet en denk je dat de reacties vooral aardig bedoeld zijn. Dan blijven er goede reacties komen. Vol ongeloof en verbazing word je gevraagd te exposeren. Omdat het je leuk lijkt om te laten zien waar je mee bezig bent, stap je dat avontuur in. Wat een overweldigende reacties kreeg ik op mijn eerste expositie! En ik verkocht ook nog eens verschillende werken. Toen durfde ik voor het eerst een beetje trots te zijn.

Inmiddels heb ik wat meer vertrouwen gekregen en heb ik al velen blij kunnen maken met mijn schilderijen. Dat geeft een fantastisch gevoel. Mijn tweede expositie is inmiddels een feit. In januari ga ik op gesprek voor mijn vierde opdracht. Dus ik mag nu best hardop zeggen dat ik trots ben!

Reacties

 1. Goedemorgen Nicole,

  Wat ontzettend leuk om dit te mogen lezen! Herkenbaar enkele reacties van jou. Zelf schilder ik namelijk ook, ik heb vorig jaar na de zomer mijn betaalde baan opgezegd en me volledig op het schilderen gestort (naast de opvoeding van 3 kinderen) Ik zit nu in de fase van dat mensen je werk mooi vinden en dan vraag je je af idd …is dit aardig bedoeld? of wordt ik bestempeld als de “schildermoeder – op – het -schoolplein. Ik verkoop af en toe werk en mag een opdracht maken maar het kan wel wat opgekrikt worden….niet alleen voor de inkomsten (want rijk worden we niet als kunstenaars) maar gewoon om te mogen creeren….inspireren! Exposeren doe ik nog niet …durf ik niet …denk ik! Daarom vind ik het geweldig om jouw ervaring te mogen lezen., dat geeft hoop en inspiratie. Veel success & creativiteit toegewenst ! Met hartelijke groet uit Hoofddorp, Francis Siciliano (zie werken op facebook (francis Siciliano) Instagram @ateliersiciliano

 2. Nicole van den Hurk

  Beste Francis,
  Bedankt voor je lieve reactie! Wat fijn dat ik je hoop en inspiratie kan geven. Ik kan het je alleen maar aanraden om een keer te exposeren. Je maakt prachtig werk! Dus ik weet zeker dat je daar positieve reacties op gaat krijgen. Het gaat je dan ook wat meer zelfvertrouwen geven, verwacht ik.
  Leuk om jouw werk ook te kunnen volgen op Instagram.
  Hartelijke groeten en veel succes!
  Nicole

Reageer

Geplaatst door

Categorie├źn

schilderen