Image
Top
Navigatie
23 februari 2015

Schilderij op maat

Daar word ik blij van!

schilderij op maat

 

Het is zó ontzettend leuk als het resultaat naar wens is: een schilderij op maat voor iemand maken. Zeker als je ook nog een klik hebt met de klanten, ze een prachtig interieur hebben in mijn smaak, ze heel enthousiast zijn en alle vertrouwen in je hebben! Maar het maakt me ook iedere keer weer onzeker. Ondanks dat de opdrachten geheel vrijblijvend zijn, (als de klant het niet mooi vindt, hoeft ze het niet af te nemen) maak ik een schilderij in de hoop dat de klant het uiteraard wél mooi vindt.

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek en het doornemen van mijn portfolio, krijg ik steeds een beter idee wat de klant mooi vindt en van welke stijl ze houdt. Het liefst kijk ik ook in de ruimte waar het schilderij op maat komt te hangen. Dat alles meegenomen, ga ik aan de slag. Ik werk zonder deadline. Inspiratie laat zich niet afdwingen…

Als het schilderij dan af is, maak ik weer een afspraak voor het afleveren. En dan beginnen de zenuwen. Zullen ze het wel mooi vinden? Had ik niet toch beter dit… of beter dat…

Maar als het dan gaat zoals vanochtend, maakt dat al die zenuwen weer goed. De klant was super tevreden en een ‘wauw’ gecombineerd met een dikke pakkerd maakten het compleet! Daar word ik heel erg blij van!!

Reageer

Geplaatst door

Categorieën

Kunst op Maat