Image
Top
Navigatie

Schilderij laten maken

Een creatie binnen de kaders van úw wensen

Meer weten?

| Helaas is er momenteel geen mogelijkheid voor Kunst op Maat |

Bent u op zoek naar een schilderij dat perfect past in uw interieur? Of zoekt u een schilderij dat precies past op die ene muur? Wilt u een schilderij waar een specifieke kleur in terugkomt? Kunst op Maat biedt dé oplossing!

Regelmatig spreek ik klanten die al jaren op zoek zijn naar dat ene passende schilderij. Met Kunst op Maat bied ik u de oplossing hiervoor: een schilderij laten maken naar úw wensen. Een schilderij laten maken met de afmetingen die wél passen op die ene muur; een schilderij laten maken dat wél de juiste kleuren heeft of een schilderij laten maken dat perfect past bij uw interieur.

Er is heel veel mogelijk bij ‘Kunst op Maat’. Neem contact op met mij om uw wensen kenbaar te maken. Aan de hand daarvan zal ik op korte termijn met u de mogelijkheden bespreken. Ik zal naar eigen inzicht een creatie maken binnen de kaders van uw wensen. Want ‘Kunst op Maat’ staat OPEN voor uw inbreng. Op die manier creëren we samen een nieuw kunstwerk!

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van schilderijen die ik heb gemaakt voor ‘Kunst op Maat’.

 

 

voor meer werk bekijk mijn portfolio