Image
Top
Navigatie
13 januari 2015

Radio interview WebFM

Expositie 'Back to my roots'

PaperCamera
Donderdag 8 januari was ik voor een gesprek over Kunst op Maat in Den Bosch. Het is was een heel prettig gesprek. Het echtpaar in kwestie is echt fan van abstracte kunst, dus het was heel leuk om daar samen over te praten. In een volgend blog meer hierover.

Al tijdens het gesprek ging mijn mobiele telefoon over (stom, ik was helemaal vergeten om die stil te zetten…) en uiteraard heb ik de telefoon op dat moment niet beantwoord. Het bleek later een onbekend mobiel nummer te zijn. “Verkeerd verbonden”, dacht ik nog, toen ik geen voicemailbericht kreeg. Een uurtje later reed ik op de snelweg naar huis in Nijmegen en ging de telefoon weer. Hetzelfde nummer. Dus ik neem op. Aan de andere kant van de lijn: “Goedemiddag, u spreekt met… van WebFM. Wij hebben een persbericht gekregen over uw expositie in het Gemeentehuis in Beneden Leeuwen en zouden u graag willen interviewen. Wilt u daaraan meewerken?”

Mijn gezicht vertrok in allerlei niet na te vormen rare grimassen. En er ging van alles door mijn hoofd. Als ik iets eng vind, is het wel spreken in het openbaar en dus ook een interview op de radio! Maar heel koelbloedig maar tegelijkertijd enthousiast zei ik: “ja natuurlijk, dat vind ik hartstikke leuk!”

Later die middag zou ik gebeld worden door de interviewer. Dus toen ik eenmaal thuis was, stuiterde ik door het huis. Hoe bereid je je voor, als je niet weet wat er gevraagd gaat worden? Uiteindelijk heb ik alleen een paar dingen opgeschreven die ik perse wilde vermelden. De openingstijden van het gemeentehuis, de titel van de expositie ‘Back to my roots’ en de website.

Op de afgesproken tijd ging de telefoon en startte het interview. Ik was zenuwachtig en kwam soms moeilijk uit mijn woorden. De vragen bleken nog best lastig te beantwoorden. De medewerker van WebFM vertelde dat het de volgende dag op de radio zou komen. Dus ben ik klaar gaan zitten om het op te nemen. En dat is gelukt! Hier kunnen jullie het interview beluisteren.

Reageer

Geplaatst door

Categorieën

Expositie