Image
Top
Navigatie

Kriebels
Krijg je ook wel eens ergens kriebels van? En dan bedoel ik positieve kriebels ­čÖé Wanneer je bijvoorbeeld verliefd bent, een groot project goed hebt afgerond, een medemens hebt kunnen helpen of wanneer je onder de indruk bent van een prachtig landschap? Dat zijn momenten waarop het bij mij in mijn buik begint te kriebelen.

Toen ik begon met schilderen, inmiddels zo’n 3 jaar geleden, wist ik nog niet dat ik ook het volgende aan het ‘kriebels lijstje’ kon toevoegen.

Op de Kunstmarkt in Arnhem kwam een aardig echtpaar naar mijn kraam. Hun blik was gefocust op mijn grootste tweeluik schilderij No. 191. Die ochtend had ik nog getwijfeld of ik dat schilderij wel zou meenemen, omdat het zo groot is en lastig te vervoeren. Maar er was nog een plekje over in de auto, dus we namen het mee. De klant zag meteen dat het binnen hun interieur goed zou staan. En zoals op bovenstaande foto te zien is, hadden ze gelijk. Het schilderij is inderdaad een prachtige aanvulling.

Zojuist ontving ik deze foto en een enthousiast bericht van de tevreden klant. Daar komen de kriebels al aan… Een klant die blij is met een schilderij wat IK heb gemaakt. Dat is z├│ ontzettend fijn, dat de kriebels door mijn buik gieren! Het maakt je zo ongelooflijk trots. En wat is er nou mooier dan een ander blij maken?!

Reageer

Geplaatst door

Categorie├źn

schilderen