Image
Top
Navigatie
4 januari 2015

En… we gaan LIVE!

Vernieuwde website Open Paintings

Knipsel Blog

 

Joehoe de nieuwe website is live! Er zitten heel veel uurtjes in (vooral door anderen) maar het is nu zover. De vernieuwde website van Open Paintings is klaar šŸ™‚

Met dank aan de mannen van Swipe Media is de vernieuwde website helemaal zoals ik hem hebben wilde. In de tussentijd heb ik nog nieuwe schilderijen gemaakt die vanaf nu ook in de portfolio te zien zijn. Mocht u opmerkingen hebben, dan hoor ik die graag. En vanaf nu ga ik ook een blog bijhouden. Mijn ervaringen en gedachten zijn hierin te lezen voor een ieder die dat interessant vindt. Veel lees en kijkplezier!

 

Reacties

 1. Bouke ceelen

  Succes met de nieuwe site!

  • Nicole van den Hurk

   Bedankt!

 2. Henk en Marijke

  Het geheel ziet er fris, uitnodigend en professioneel uit. Prettig om te lezen!

  • Nicole van den Hurk

   Dank jullie wel!

Reageer

Geplaatst door

Categorieƫn

Website